Hyvän arjen sankarit palvelevat nyt myös Lappeenrannassa!

Alkuvuoteen mahtavia uutisia – AK-Sähkö laajeni Lappeenrantaan! Aloitimme toimintamme Lappeenrannassa ammattikeittiö- ja pesulalaitteiden huollon ja korjauksen merkeissä. 

Oli kyseessä sitten isot, pienet tai kuumat keittiölaitteet – me huollamme ne kaikki ammattitaidolla. Tyytyväisiä asiakkaitamme löytyy niin suurtalouskeittiöistä, ravintoloista, kahviloista kuin julkishallinnonkin puolelta, esimerkiksi kouluista. 

Ammattitaitoiset hyvän arjen sankarimme varmistavat vahvalla osaamisellaan, että ongelmasi ratkaistaan kustannustehokkaasti ja pitkäjänteisesti ajatellen. Varastostamme löytyy varaosia lukemattomiin tarpeisiin ja tilanteisiin, joten huollon sujuvuus on taattu. Luottamalla AK-Sähköön saat kirkkaasti parasta vastinetta rahallesi.

Huollamme muun muassa seuraavia merkkejä:

  • Electrolux Professional
  • Dieta
  • Bistro
  • Kopal
  • Metos

Tämän lisäksi takuuhuollamme Electrolux Professional, Dieta, Bistro ja Kopal merkkisiä tuotteita. Meiltä saat myös tilattua kätevästi huoltosopimuksen, jonka avulla toimintasi on stressittömämpää, kun mahdollisiin ongelmiin ja vikoihin on varauduttu jo etukäteen. 

Kun kaipaat palvelua Lappeenrannassa, ota meihin yhteyttä!

Saat meidät vaihtoehtoisesti kiinni myös sähköpostitse tai puhelimitse:

info@aksahko.fi / 044 401 3447

Reilua ja luotettavaa asennusta ja huoltoa Lappeenrannassa!

-Hyvän arjen sankarit