AK-Sähkö – rehtiä osaamista jo 40 vuotta

1976 oli hieno vuosi.

Steve Jobs ja Steve Wozniak perustivat Apple Computerin. Microsoft -niminen yhtiö rekisteröitiin Yhdysvalloissa. Kuningatar Elisabet II vieraili Suomessa, ja Lasse Viren voitti Montrealissa kaksi olympiakultaa. Dublinissa sai alkunsa U2-yhtye, Ylöjärvellä puolestaan Eppu Normaali. Lahdessa päivänvalon näki AK-Sähkö.

Vuodesta 1976 olemme tarjonneet kattavia sähköalan palveluita niin ammattikeittiöihin, pesuloihin kuin muihinkin kohteisiin. Hoidamme sekä yksittäiset sähköasennukset että pidemmät urakat vankalla asiantuntijuudella.

Nykyinen asiakaskuntamme koostuu muun muassa ravintoloista, kouluista, päiväkodeista, huoltoasemista ja palvelutaloista. Toimimme valtuutettuna takuuhuoltona useille tunnetuille laitemerkeille ja olemme alan selkeä markkinajohtaja Lahden alueella.

Hyvän arjen sankarit palveluksessasi

Meidät tunnetaan hyvämaineisena, luotettavana ja ketteränä tekijänä. Ehdoton vahvuutemme on omissa työntekijöissämme – hyvän arjen sankareissa. Puhallamme yhteen hiileen ja jaamme osaamistamme keskenämme rennossa hengessä ja hyvällä asenteella. Pidämme työstämme ja se välittyy myös asiakkaille.