Verto-vedenmittausjärjestelmä

AK-Sähkö tarjoaa kokonaisvaltaisen palvelun Verto-vedenmittausjärjestelmän käyttöönotossa, sisältäen suunnittelun, asennuksen, laitemyynnin, huollon ja päivitykset.

Säästä rahaa Vertolla

Vercon Oy:n valmistama kotimainen huipputuote Verto on etäluettava ja huoneistokohtainen vedenmittausjärjestelmä. Se mittaa veden kulutuksen päivittäin ja litran tarkkuudella. Tarkkuuden lisäksi järjestelmä tekee vedenmittauksesta ajantasaista ja erittäin vaivatonta. Mikä parasta: Verto-mittarien avulla voit säästää veden ja energian lisäksi selvää rahaa.

Helposti seurattavaa kulutusta

VertoLive on etäluettavan Verto-järjestelmän selainpohjainen käyttöliittymä, jonka kautta voit seurata taloyhtiöiden ja asuntojen vedenkulutusta suoraan oman työpöytäsi äärellä. Kaikki VertoLiven tiedot päivittyvät verkon kautta automaattisesti, ja näin mittareiden luenta sekä laskutus tapahtuvat nopeasti ja tarkasti. Järjestelmä myös hälyttää vuodoista ja muista poikkeustilanteista, joiden tiedot voi ohjata nopeasti huoltoyhtiölle.

Verto-vedenmittausjärjestelmän valitseminen helpottaa vedenmittausta huomattavasti ja säästää ajan lisäksi sekä ympäristöä että rahaa. Ota yhteyttä ja autamme mielellämme Verton käyttöönotossa!