Ammattikeittiöt

Ammattikeittiöissä työskentely vaatii erityistä ammattiosaamista. Sitä vaaditaan myös ammattikeittiölaitteiden asentajilta ja huoltajilta. Meiltä saat ammattikeittiölaitteiden huollot, korjaukset, varaosat, kuntoarviot ja vianmäärityksen. Myymme ja toimitamme myös uudet laitteet tarpeen vaatiessa. Uskomme täyteen palveluun ja liikumme arjessasi ystävällisesti, luotettavasti ja tehokkaasti.

Tavoitteena toimiva toteutus ja tyytyväinen asiakas

Isot, pienet, kylmät ja kuumat keittiölaitteet – me huollamme ne kaikki. Tyytyväisiä asiakkaitamme löytyy niin suurtalouskeittiöistä, ravintoloista, kahviloista kuin julkishallinnonkin puolelta, kuten kouluista.

Meiltä saat kokonaisvaltaisen palvelun, joka tähtää ennakointiin ja suunnitelmallisuuteen. Pyrimme aina saamaan kertakäynnillä kaiken kuntoon maalaisjärkeä käyttäen ja matkakuluja optimoiden. Varaosat liikkuvat näppärästi mukanamme.

Olisiko huoltosopimuksen paikka?

Kysy meiltä jatkuvaa huoltosopimusta! Ennakkohuollettu laite on stressittömämpi, varmempi käyttää ja aiheuttaa vähemmän kuluja.

Asennamme, korjaamme ja huollamme seuraavia merkkejä:

Asennamme, korjaamme ja huollamme myös näitä merkkejä:

Hounö, Zanussi, Jeros, Jo-ni, Lapok, Meiko, Metos, Rational, Robotcoupe, Comenda, Electrobar, Fagor, Hesburger-laitteet, Granuldisk, Menumaster, Altoshaam, Bonamat, Amana, adler, Lincoln, Dihr, Mach, Golged, Franke, Eloma, Frymaster, Scanbox, Hobart, Huurre, Porkka

Takuuhuollamme seuraavia merkkejä:

Electrolux Professional, Dieta, Bistro, Kopal