Palvelumme

Tarjoamme monipuoliset, ammattitaitoisesti ja asiantuntevasti toteutetut asennus-, huolto- ja korjauspalvelut ammattitaidolla ja asiantuntemuksella. Kun ongelma yllättää, on meidän tehtävämme saada arkesi jälleen rullaamaan.

Pyrimme aina kartoittamaan ja määrittämään mahdollisimman tarkasti, mistä ongelmasta on kyse, millaista huolto- ja korjaustyötä tilanne vaatii ja miten asia voidaan joustavasti ja tehokkaasti hoitaa. Pidämme tärkeänä myös tiedon jakamista ongelman ratkettua. Kerromme aina asiakkaalle, mikä vika laitteessa oli, miten se korjattiin ja miten laitteesta on kannattavinta pitää huolta jatkossa.

Ammattikeittiöt

Ammattikeittiölaitteiden asennus, korjaus, kuntoarviointi, vianmääritys ja huolto. Kohteisiimme kuuluvat mm. julkisrakennusten, suurtalouskeittiöiden ja ravintoloiden keittiöt. Meiltä saat myös uudet laitteet.

Lue lisää »

Pesulalaitteet

Pesulalaitteiden asennus, korjaus, kuntoarviointi, vianmääritys ja huolto. Kohteisiimme kuuluvat mm. laitospesulat, pesulaliikkeet ja taloyhtiöiden pesutuvat. Meiltä saat myös uudet laitteet.

Lue lisää »

Kiukaat ja ilmanvaihtolaitteet

Huollamme kiukaita ja ilmanvaihtolaitteita ja toimimme takuuhuoltajana useille laitemerkeille ja valmistajille.

Lue lisää »

Verto-vedenmittausjärjestelmä

Tarjoamme kokonaisvaltaisen palvelun Verto-vedenmittausjärjestelmän käyttöönotossa, huolloissa ja päivityksissä.

Lue lisää »

Sähköasennus

Sähköasennustyöt mm. taloyhtiöissä, julkisrakennuksissa sekä liike- ja teollisuustiloissa.

Lue lisää »

Sähköurakointi

Sähköurakointi mm. uudisrakennuksissa ja saneerauskohteissa, kuten asuinkerrostaloissa, rivitaloissa, julkisrakennuksissa, liiketiloissa ja teollisuuskiinteistöissä.

Lue lisää »

Ota yhteyttä

Olipa asiasi mikä tahansa, tavoitat meidät aina nopeasti.

Ota yhteyttä